preskoči na sadržaj
Događanja

Donacija- Kaufland

U petak, 10. travnja 2015. održao se po prvi put u Splitsko- dalmatinskoj županiji  "Dan njemačkoga jezika"  ("Der Tag der deutschen Sprache").  Ovu posebnu priliku iskoristili su naši učenici  i oduševili publiku  igrokazom "Aschenputtel" (Pepeljuga) kao i recitatorskim umijećem.


Ova manifestacija pokazala se  uspješnom i poticajnom, kako za učenike tako i njihove voditelje, pa se Županijsko stručno vijeće učitelja i nastavnika njemačkoga jezika odlučilo i ove godine istim žarom i entuzijazmom pristupiti ovom velikom danu. Ljubitelji njemačkoga jezika i kulture okupili su se kako bi obilježili Dan njemačkoga jezika na dostojanstven i zabavan način. Povodom toga, kontaktirali smo njemačke  i austrijske tvrtke na području Splitsko-dalmatinske županije kako bi nam simboličnim donacijama uljepšali dan. Na naš poziv odazvao se Kaufland. Pokazali su svoju velikodušnost te nam donirali paket u iznosu od 2000 kuna. Bile su tu igrice, slatkiši, školske potrepštine. Sve to kako bismo mogli nagraditi i počastiti naše vrijedne učenike. Naše učenice Ana Vučemil, Marija Pleić, Dora Madunić i Ana – Marija Jurišić zaprimile su donaciju te se istinski zahvalili na ukazanom povjerenju.  Detaljne informacije o manifestaciji bit će objavljenje u Slobodnoj Dalmaciji i na nekoliko radijskih postaja na području Splitsko-dalmatinske županije.


Izvor: Ivana Omrčen-Loko

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Nives Bešić   datum: 18. 2. 2016.

Tražilica



CI SDŽ

Kviz "SafetyNet"


Različak - školski list

Priloženi dokumenti:
razlicak 3.pdf


Natječaji

Ponude

Obavijest o odabiru najpovoljnije ponude za provedbu izvanučioničke nastave


Izleti/Ekskurzije

NATJEČAJI ZA TURISTIČKE AGENCIJE


Natjecanja

Vremenik

Raspored pisanih zadaća


Dokumenti

Svjedodžbe duplikati

DUPLIKAT ILI PRIJEPIS SVJEDODŽBE

Ukoliko je razredna svjedodžba izgubljena, obrascem ZAHTJEVA u privitku može se zatražiti izdavanje duplikata/prijepisa svjedodžbe. Zahtjev se podnosi u tajništvu Škole svakim radnim danom u uredovno radno vrijeme za stranke od 08:00 do 13:00 h.

Pristojbu plaća podnositelj zahtjeva za izdavanje duplikata svjedodžbe u trenutku predaje zahtjeva.

 


Javna nabava

Brošure

 

 


Oglasna ploča

Kalendar
« Listopad 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja




preskoči na navigaciju